MENU

Jakub Wieczorek: filmography

film / tv

2024
BARWY SZCZĘŚCIA
Borys Grzelak
2023
RAPORT PILECKIEGO
mężczyzna
2023
POLISH DREAM
Andrzej
2023
MÓJ AGENT
urzędnik
2023
MORDERCZYNIE
kolega Joanny Wencel
2023
KORONA KRÓLÓW. JAGIELLONOWIE
Bdzigost
2023
DZIEŃ MATKI
ojciec "Woltomierza"
2023
ABSOLUTNI DEBIUTANCI
"Ryba''
2022
ZIEJA
Jacek Kuroń
2022
WARSZAWIANKA
Borys "Borygo"
2022
PIĘKNA ŁĄKA KWIETNA
2022
ORLĘTA. GRODNO '39
kapral Oleszek
2022
MECENAS PORADA
Krzysztof Olecki
2022
DETEKTYW BRUNO
taksówkarz
2021
ŻEBY NIE BYŁO ŚLADÓW
esbek
2021
PIĘKNI I BEZROBOTNI
producent Artur
2021
MIŁOŚĆ JEST BLISKO
Burliński
2021
KOWALSCY KONTRA KOWALSCY
gość Hamleta
2021
JAK POKOCHAŁAM GANGSTERA
tajniak
2021
tajniak
2021
CHRZCINY
Kazik
2021
BARWY SZCZĘŚCIA
Borys Grzelak
2020
ZIEJA
Jacek Kuroń
2020
STULECIE WINNYCH
mecenas Kaliszan
2020
OJCIEC MATEUSZ
Andrzej Rudzki
2020
LUDZIE I BOGOWIE
Franek Kuk
2020
KARBALA
Majcherek
2020
BARWY SZCZĘŚCIA
Borys Grzelak
2020
BANKSTERZY
taksówkarz
2019
KOMISARZ ALEX
Wygrodzki
2019
BARWY SZCZĘŚCIA
Borys Grzelak
2019
DOMOWE ROZGRYWKI
Marek Czechoski
2018
WESELE
Staszek
2018
TRZECIA POŁOWA
piłkarz Maliniak
2018
ŚLAD
Mirosław Paluch
2018
SZKLANA PUŁAPKA
gwałciciel
2018
BARWY SZCZĘŚCIA
Borys Grzelak
2017
W RYTMIE SERCA
Wiktor Nawrot
2017
OJCIEC MATEUSZ
Roman Szlagus
2017
NA DOBRE I NA ZŁE
Grzegorz Kwiecień
2017
BELFER 2
policjant "Giwera"
2017
BARWY SZCZĘŚCIA
Borys Grzelak
2017
60 KILO NICZEGO
pracownik Malinowski
2017
PENSJONAT NAD ROZLEWISKIEM
menadżer Andrzej Maria Wróbel
2016
SMOLEŃSK
ambasador Gruzji
2016
KOMNATA AFRODYTY
szef
2016
DRUGA SZANSA. DRUGI SEZON
mężczyzna na przyjęciu
2016
BARWY SZCZĘŚCIA
Borys Grzelak
2015
ŻYĆ NIE UMIERAĆ
Tomek "Boss"
2015
STRAŻACY
prokurator
2015
PRAWO AGATY
Dariusz Wolczyk
2015
OJCIEC MATEUSZ
Robert Luboń
2015
KARBALA
Majcherek
2015
BIAŁY DMUCHAWIEC
Sąsiad Władka
2015
BARWY SZCZĘŚCIA
Borys Grzelak
2015
SINGIELKA
policjant
2014
NA KRAWĘDZI 2
policjant Wiesław Potocki
2014
MIASTO 44
kanalarz
2014
KOCHANIE, CHYBA CIĘ ZABIŁEM
detektyw Marian Wach
2013
STACJA WARSZAWA
taksówkarz
2013
POWRÓT
agent nieruchomości
2013
KOMISARZ ALEX
Hubert Domagała
2013
2XL
Mirek
2013
SPOKOJNIE, TO TYLKO EKONOMIA!
Albin, kuzyn Andrzeja
2012
PRZYJACIÓŁKI
Marek
2012
NA KRAWĘDZI
Potocki
2012
DZIEŃ KOBIET
aktor w filmie instruktażowym
2011
W MIĘDZYCZASIE
Red
2011
PRZEPIS NA ŻYCIE
barman
2011
OJCIEC MATEUSZ
doktor Paweł Wiśniewski
2011
HOTEL 52
kucharz Leszek
2010
WIERNOŚĆ
2010
USTA USTA
piłkarz-gej Maciek
2010
NOWA
dziennikarz
2010
LINCZ
dyżurny na komendzie
2010
HOTEL 52
kucharz Leszek
2010
DUCH W DOM
klarnecista
2010
CHICHOT LOSU
lekarz
2010
PROSTO W SERCE
biznesmen
2009
TERAZ ALBO NIGDY!
Misiek, mąż Marzeny
2009
POPOŁUDNIE
głos radiowy
2009
PLEBANIA
strażnik
2009
GENERAŁ NIL
Mieczysław Maślanko
2009
CZAS HONORU
Jacek Sitek
2008
DALEKO OD NOSZY
pacjent
2008
CZAS HONORU
Jacek Sitek
2008
AGENTKI
chłopak
2007
REGINA
policjant
2007
OSKARŻENI. ŚMIERĆ SIERŻANTA KAROSA
Ks. Sylwester Zych
2007
ODWRÓCENI
listonosz
2007
LATARNIK
Jacek
2007
KRYMINALNI
Tomek
2006
PENSJONAT POD RÓŻĄ
Sebastian Jaworski
2006
OSTATNI DZIEŃ
lekarz
2006
OFICEROWIE
"Gap"
2006
NA DOBRE I NA ZŁE
Michał, wnuk pani Kazi
2006
MAGDA M.
doktor Stalewicz
2006
FRANCUSKI NUMER
skin
2005
WIEDŹMY
kolega "Styka"
2005
BOŻA PODSZEWKA. CZĘŚĆ DRUGA
Zdzicho
2004
KRYMINALNI
Rafał Markiewicz "Kaktus"
2003
M JAK MIŁOŚĆ
dziennikarz Patrycjusz Sobak relacjonujący proces Radomskiej
2003
NA WSPÓLNEJ
fotoreporter
2002
SAMO ŻYCIE
taksówkarz