MENU

Marek Bukowski: filmography

film / tv

2023
LEŚNICZÓWKA
Krzysztof Majewski
2023
ARCHIWISTA II
Michał Orliński
2020
PRZYJACIÓŁKI
Jasiek Głowacki
2020
LEŚNICZÓWKA
Krzysztof Majewski
2019
PRZYJACIÓŁKI
Jasiek Głowacki
2019
MODLITWA O POLSKĘ. Z ZIEMI PODLASKIEJ
ksiądz Józef Pruszkowski
2019
LEŚNICZÓWKA
Krzysztof Majewski
2018
PRZYJACIÓŁKI
Jasiek Głowacki
2018
NA DOBRE I NA ZŁE
doktor Piotr Gawryło
2018
LEŚNICZÓWKA
Krzysztof Majewski
2018
DZIEŃ CZEKOLADY
tata Moniki
2017
WOJNA - MOJA MIŁOŚĆ
Andrzej Kowerski
2017
PRZYJACIÓŁKI
Jasiek
2017
POLANDJA
policjant
2017
POD WSPÓLNYM NIEBEM
Andrzej Montecki
2017
NA DOBRE I NA ZŁE
doktor Piotr Gawryło
2017
KOMISARZ ALEX
architekt Adam Lipski
2017
LEŚNICZÓWKA
Krzysztof Majewski
2016
SMOLEŃSK
doświadczony pilot
2016
PRZYJACIÓŁKI
Jasiek
2016
O MNIE SIĘ NIE MARTW
doktor Janusz Sobieraj
2016
NA DOBRE I NA ZŁE
doktor Piotr Gawryło
2016
KONSTRUKTOR
Wiktor
2015
SŁABA PŁEĆ?
właściciel restauracji, kochanek Zosi
2015
PROKURATOR
Mikołaj Sielski, prezes agencji
2014
NA KRAWĘDZI 2
Tomasz Kamiński
2014
NA DOBRE I NA ZŁE
doktor Piotr Gawryło
2013
POWRÓT
Piotr Małecki
2013
HOTEL 52
Andrzej Wysocki
2012
NA DOBRE I NA ZŁE
doktor Piotr Gawryło
2012
HOTEL 52
Andrzej Wysocki
2012
NA KRAWĘDZI
Tomasz Kamiński
2011
UWIKŁANIE
komisarz Sławomir Smolar
2011
NA DOBRE I NA ZŁE
Piotr Gawryło
2011
KOMISARZ ROZEN
Staroń
2011
HOTEL 52
Andrzej Wysocki
2011
BRACIA
Kuba
Etiuda szkolna
2010
OJCIEC MATEUSZ
nauczyciel Tomasz Podgórski
2010
NA DOBRE I NA ZŁE
Piotr Gawryło
2010
APETYT NA ŻYCIE
Czarek
2010
1920. WOJNA I MIŁOŚĆ
major Adam Mikulicz
2009
PRZYSTAŃ
Grzegorz Bieliński
2000
DOM
Mietek Pocięgło
1999
PIERWSZY MILION
1999
LOT 001
1998
DISNEYLAND
Marek
1997
Mietek Pocięgło
Johnny
1997
DOM
Mietek Pocięgło
1996
NOCNE GRAFFITI
"Laleczka"
1996
DRZEWA UMIERAJĄ STOJĄC
Mauricio
1996
DOM
Mietek Pocięgło
1995
SUKCES...
Gustaw
1995
EKSTRADYCJA
"Mamut"
1995
"CHMURY NAD NAMI ROZPAL W ŁUNĘ". JULIAN TUWIM 1894-1953
1994
WRONY
pan młody
1994
POLSKA ŚMIERĆ
1994
JEST JAK JEST
Maciek Sierpiński
1994
DAMA KAMELIOWA
mężczyzna tańczący na balu z Małgorzatą
1993
POŻEGNANIE Z MARIĄ
Tadeusz
1993
MIESIĄC NA WSI
Bielajew
1993
KSIĄŻĘ HOMBURG
Książę Homburg
1993
KRAJ ŚWIATA
1993
JA, MICHAŁ Z MONTAIGNE
Henryk III
1993
BALLADYNA
Goniec
1992
W NIEDZIELĘ PO POŁUDNIU
Paweł
1992
NOVEMBRE
kolega Piotra
1992
KAWALERSKIE ŻYCIE NA OBCZYŹNIE
Michał
1991
NAD RZEKĄ KTÓREJ NIE MA
"Admirał"